Odyssey set van de 4 beste zeezouten

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 11,95

Eersteklas Grieks zeezout, pure eenvoud. Van de zoutvlakten in Messolinghi komt dit zongedroogde zeezout en dat proef je!

11.9Een hele fijne selectie van Griekse zouten: prime sea salt, salt with smoked paprika, smoked sea salt en fleur de sel. Samengepakt in een mooie verzamelverpakking van vier losse potjes van elk 80 gram.

Zeezout met gerookte paprika
Dit is echt een bijzondere variant. Traditioneel gedroogd en gerookte paprika, vermengd met het geliefde zeezout uit Messolonghi. Dat levert een fantastische kleur én smaakcombinatie op. Deze variant met gerookte paprika is meermaals in de prijzen gevallen!

Op beukenhout gerookt zeezout
Maar liefst 140 uur lang wordt natuurlijk zeezout gerookt boven beukenhout. Een krachtige en intense smaak, met de kenmerkende goudbruine kleur zout. Je weet niet wat je proeft! Deze variant is bij ons ook los verkrijgbaar.

Fleur de sel
Ongeraffineerd en met de hand afgeschuimd zeezout van de zoutvlaktes in Messolonghi. Geroemd door chefs door de grovere en vochtige textuur. Door de oude Grieken ‘ανθός αλατιού‘ genoemd, anthos alatiou. Anthos is de Griekse naam voor bloem, waar de naam Fleur de Sel vandaan komt.

© 2012 - 2022 De Kretawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel